قالب وردپرس خرید قالب وردپرس فروشگاه قالب وردپرس قالب تفریحی وردپرس
امروز : چهارشنبه ۱۳۹۸/۰۶/۲۷ می باشد.
جای تبلیغ شما این جاستجای تبلیغ شما این جاست

اخبار

تبلیغات متنی


    Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/learntur/matroke.ir/wp-content/themes/34-Arman2-2sweb.ir-res/sidebar-right.php on line 114

طرز پخت شنیسل مرغ با پنیر؛ غذای محبوب همه

طرز پخت شنیسل مرغ با پنیر؛ غذای محبوب همه

طرز پخت شنیسل مرغ با پنیر؛ غذای محبوب همه

شنیسل مرغ یکی از غذا‌های محبوب به خصوص برای بچه‌هاست. اگر اهل مهمانی گرفتن‌های وقت و بی‌وقت هم باشید شنیسل مرغ با چاشنی‌های مختلف مثل پنیر چدار و پارمزان یا شنیسل با طعم سیر یک گزینه هیجان‌انگیز و طعمی جدید برای مهمانان است که کمتر کسی دست رد به سینه آن می‌زند. طرز تهیه شنیسل مرغ با پنیر و سیر را در ادامه مطلب بخوانید. در ابتدای کار بد نیست بدانید شنیسل مرغ با ریشه مجارستانی به تمام غذا‌هایی گفته می‌شود که ترکیبی از انواع گوشت، آرد سوخاری و روغن یا کره هستند.

مواد لازم:

  • کره: ½ پیمانه
    سیر له شده: ۴ حبه
    خرده نان ریز شده: ¾ پیمانه
    پنیر پارمزان رنده شده: ½ پیمانه
    پنیر چدار رنده شده: ۱ و ½ پیمانه
    جعفری ساطوری خرد شده: ¼ قاشق غذاخوری
    پونه کوهی: ¼ قاشق مرباخوری
    فلفل سیاه: ¼ قاشق مرباخوری
    نمک: ۱/۸ قاشق مرباخوری
    سینه مرغ بدون پوست و استخوان: ۸ تکه

دستور پخت شنیسل مرغ :

۱. برای درست کردن شنیسل مرغ پنیری ابتدا فر را روشن کنید و روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی‌گراد) تنظیم کنید. کره را در یک ماهیتابه کوچک و روی شعله ملایم گاز آب کنید. وقتی کره آب شد حبه‌های سیر له شده را در کره به مدت ۲ الی سه دقیقه تفت دهید.

۲. در یک کاسه پهن و بزرگ خرده‌های نان، پنیر پارمزان، پنیر چدار، جعفری، پونه کوهی، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. در مرحله بعد سینه‌های مرغ شسته شده و خشک شده را در با مخلوط سیر و کره خوب آغشته کنید و سپس در ترکیب پودر نان و سایر مخلفات بزنید. تمام قسمت‌های شنیسل مرغ باید به ترکیب خرده نان و باقی مخلفات آغشته شوند. بهتر است اندازه تکه‌های سینه مرغ برای شنیسل خیلی ضخیم نباشند و هر تکه سینه از وسط به دو نیم برش زده شود.

۳. در آخرین مرحله تکه‌های شنیسل مرغ را در سینی فر بچینید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید. زمانی که روی مرغ‌ها طلایی شد با یک چنگال یا خلال دندان میزان پخت شنیسل را امتحان کنید. اگر باز هم نیاز به پخت بیشتر داشت ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر زمان برای پخت بدهید.

 

منبع:مجله افق کوروش

کلمات کلیدی : ,,,,,,,